6 minuten PR, ondanks struggles

Zondag 13 oktober gierde de adrenaline door het lichaam tijdens het aftellen van de start van de marathon van Eindhoven. Zoals het hoorde: want die adrenaline heb ik nodig 😊 Toch was ik ook wel wat gespannen: marathon nummer 4 dus ik wist wat me te wachten stond. 

Read more...
Tjeerd Popkema, zaterdag 19 oktober 2024

Eindhoven marathon

Zondag 13 oktober stond ik aan de start van de marathon na veel twijfels of ik wel zou gaan. Ik wist niet zeker of ik fit genoeg was voor een pr. Met name de vakantie in Amerika had wat roet in het trainingsschema gegooid. 

Read more...
Tjeerd Popkema, vrijdag 18 oktober 2024

PR's en podiums na moeizame start

Begin december heb ik een spataderoperatie gehad. Toen ik weer wilde gaan hardlopen schoot het in mijn hamstring. De ene keer ging het goed, de ene keer ging het niet goed, maar kon niet echt lekker doortrainen. In februari en maart maart begon ik weer fit te worden en dat betaalde zich gelijk uit. 

Read more...
Tjeerd Popkema, zondag 13 oktober 2024

Hardloopbegeleidingopmaat × Bodysupport

Bij Hardloopbegeleidingopmaat werken we met het programma en de app van Body Support. Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Je gaat niet op dieet, nee, het is jouw nieuwe manier van omgaan met voeding.

Read more...
Tjeerd Popkema, dinsdag 20 augustus 2024