Een jaarplan voor loopgroep of vereniging?

Voor loopgroepen en verenigingen bieden we ook het maken van een jaarplanning aan. Een compleet uitgeschreven plan waarin de kerntraining door ons is ingevuld. Een looptrainer assistent niveau 2 kan hier al mee aan de slag, maar ook de ervaren rot kan zijn ei kwijt in de loopscholing of een variatie op de uitvoering van de kern. 

In eerste instantie lijkt zoiets voorbij te gaan aan de kennis die in veel verenigingen wel aanwezig is. Maar in de praktijk horen we eigenlijk alleen maar positieve reacties op de grote variatie en goede opbouw. Dat iedereen er mee aan de slag kan is het grootste voordeel. Is er door omstandigheden even geen vaste trainer. De drempel is door een vast plan minder groot voor iemand anders om het even over te nemen.

Zo hebben we bij een club ons plan draaien bij 11 verschillende groepen, zowel recreatief als fanatiek wedstrijd atleten. Op die groepen zijn slechts 4 gediplomeerde trainers niveau 3. De rest wordt ingevuld door assistent looptrainers niveau 2 die op toerbeurt of vast voor de groep staan. 

Doordat de trainingen op elkaar aansluiten kunnen atleten bij meerdere groepen mee trainen zonder dat de trainingen elkaar in de weg zitten. Neem contact op voor meer informatie.


Over ons

Diensten