X
Marathon Rotterdam 2022 – Vincent Lankhaar - 2:38:46

Marathon Rotterdam 2022 – Vincent Lankhaar - 2:38:46

Ik ben Vincent Lankhaar, 33 jaar en woon in Emmeloord samen met Ruth en onze 4 kinderen. Ik loop inmiddels een jaar of 4 hard. Althans in het voorjaar van 2018 ben ik begonnen met hardlopen om het afvallen wat kracht bij te zetten. Om enigszins te duiden van hoe ver ik kom; Ik was 112 kg en wist na een paar maanden van training en de eerste kilo’s lichter eindelijk 10 km onder het uur te lopen. In september 2018 liep ik mijn eerste Fish Patato Run net onder het uur (pace 4:40) en was ik circa 25 kg lichter.
Marathon Enschede van Maxime

Marathon Enschede van Maxime

Ik ben Maxime, 32 jaar en ik kom uit Schoonhoven. Een van mijn grootste passies is hardlopen! Ik ben ongeveer 8 jaar geleden begonnen met hardlopen en heb er sindsdien veel plezier in. Vrij snel liep ik mijn 1e halve marathon en na een paar maanden ook de hele marathon. Daarna had ik het hardloopvirus helemaal te pakken. De laatste jaren heb ik veel gelopen maar ik had geen structuur en werd niet echt beter. Ik heb daarom besloten een schema van Garmin te volgen en een marathon gelopen. Dat ging prima en het lopen op een schema beviel zo goed dat ik dit wilde doorzetten. Het leek mij alleen niet logisch om hetzelfde schema opnieuw te doen dus ik ben op zoek gegaan naar iets anders. Een hardloopcoach leek mij wel wat.
Winst 12 Dorpenloop 2022!

Winst 12 Dorpenloop 2022!

Zaterdag 2 April was het na 2 jaar weer zover! 

De 12 Dorpenloop is in de Noordoostpolder na de Fishpotatorun het grootste hardloop evenement. En het mooie is dat het een team evenement is! Terwijl hardlopen meestal toch meer een individuele sport is. 

 

Gekke Tjeerd

Gekke Tjeerd

‘Hardlopers zijn doodlopers.’ Wat een afgezaagd gezegde. Het klopt van geen kant. Hardlopers zijn juist energieke gekkies. Ja want een beetje gek zijn ze wel. Zeker de wedstrijdlopers. Rennen op schema's, door weer en wind. Stel: het regent buiten en het is donker. 30 minuten in zone 3 en dan 5x 200 meter vlot, staat op het schema. De meesten zouden zeggen: “dat komt morgen wel weer.” “Doe mij maar een halve liter en bakkie Nibbits.” Een loper is echter een tikkeltje autistisch en gaat gewoon. “Lekker afzien” hoor je hem dan zeggen.

www.klif18.nl