X

Nu ook voedingsbegeleiding op maat

Nu ook voedingsbegeleiding op maat Een uitgebalanceerd trainingsschema gaat zich echt uit betalen wanneer je ook een uitgebalanceerd voedingspatroon hebt. Een goede reden om ons begeleidingspakket uit te breiden met voedingsbegeleiding op maat.Wij kregen de afgelopen periode steeds vaker vragen over voeding. Over afvallen, aankomen en op gewicht blijven. Vragen over voeding rondom trainingen en wedstrijden. En de vraag om eens mee te kijken met de voedingsintake gedurende een paar dagen en daar feedback op geven. Voor ons genoeg redenen om de verdieping op te zoeken. Andrea startte de opleiding sport en voeding. En we gingen opzoek naar een partner die ook staat voor persoonlijk en op maat. Zo kwamen we uit bij Bodysupport.

Bodysupport is een online omgeving waarin wij jou voedingsbegeleiding op maat kunnen bieden. Een begeleidingstraject duurt in eerste instantie 12 weken. Na een intake gesprek waarin we je doelen bespreken maakt Andrea een op maat gemaakt voedingsplan voor jou. Je ontvangt dit in de Bodysupport app op je telefoon of op je mail, inclusief boodschappenlijstje en kooktips. Zoals je van ons gewend bent kun je altijd appen of mailen met vragen, maar ook kunnen we die eerste 12 weken een wekelijkse videocall doen. Of we spreken af op locatie als je behoefte hebt aan face to face bijpraten.

Let op! Dit is geen dieet!, maar een leefstijl verandering en past daarom zo ontzettend goed bij Hardloopbegeleidingopmaat. Wij staan voor laagdrempelige, langdurige en persoonlijke begeleiding met gemotiveerde mensen.

www.klif18.nl