X
Nu ook voedingsbegeleiding op maat

Nu ook voedingsbegeleiding op maat

Een uitgebalanceerd trainingsschema gaat zich echt uit betalen wanneer je ook een uitgebalanceerd voedingspatroon hebt. Een goede reden om ons begeleidingspakket uit te breiden met voedingsbegeleiding op maat.
Eigertrail 2022

Eigertrail 2022


“Ik kreeg in november een appje van een vriend: zullen we een trailrun doen in Zwitserland in juli 2022? Dat leek mij een leuk idee. We concludeerden al gauw dat zo’n eind rijden alleen leuk is als het ook echt pijn gaat doen. Dus vonden we 20 en 35 km te weinig. Het werd de Eigertrail van 53 km lang en 3000 hoogtemeters.

Berlin Legend!

Berlin Legend!

Ik ben Marlies Klein Nulent, 47 jaar, woon in Zwolle met mijn 2 kinderen (17 en 19 jaar) en man. Vroeger heb ik behoorlijk intensief gehandbald maar door een bekkenprobleem tijdens m’n laatste bevalling, moest ik dit opgeven en ben ik begonnen met hardlopen.
In 2018 liep ik mijn eerste marathon in Rotterdam in 5 uur en 2 minuten. Toen ik over de finish kwam, wist ik direct dat ik dit nog een keer wilde. Het was geweldig. Een emotionele achtbaan. Bij de eerste inzet van Lee Towers aan de start stond ik al te janken en dit hield niet meer op. Dat zou me de volgende keer niet weer gebeuren. De volgende keer zou ik me focussen zonder ruimte voor emotie.
Dus in september van datzelfde jaar schreef ik me weer in om me te revancheren. Dat was het begin van een lange weg vol met blessures. Twee maanden na de inschrijving scheurde ik mijn achillespees volledig af.
Marathon Rotterdam 2022 – Vincent Lankhaar - 2:38:46

Marathon Rotterdam 2022 – Vincent Lankhaar - 2:38:46

Ik ben Vincent Lankhaar, 33 jaar en woon in Emmeloord samen met Ruth en onze 4 kinderen. Ik loop inmiddels een jaar of 4 hard. Althans in het voorjaar van 2018 ben ik begonnen met hardlopen om het afvallen wat kracht bij te zetten. Om enigszins te duiden van hoe ver ik kom; Ik was 112 kg en wist na een paar maanden van training en de eerste kilo’s lichter eindelijk 10 km onder het uur te lopen. In september 2018 liep ik mijn eerste Fish Patato Run net onder het uur (pace 4:40) en was ik circa 25 kg lichter.
Marathon Enschede van Maxime

Marathon Enschede van Maxime

Ik ben Maxime, 32 jaar en ik kom uit Schoonhoven. Een van mijn grootste passies is hardlopen! Ik ben ongeveer 8 jaar geleden begonnen met hardlopen en heb er sindsdien veel plezier in. Vrij snel liep ik mijn 1e halve marathon en na een paar maanden ook de hele marathon. Daarna had ik het hardloopvirus helemaal te pakken. De laatste jaren heb ik veel gelopen maar ik had geen structuur en werd niet echt beter. Ik heb daarom besloten een schema van Garmin te volgen en een marathon gelopen. Dat ging prima en het lopen op een schema beviel zo goed dat ik dit wilde doorzetten. Het leek mij alleen niet logisch om hetzelfde schema opnieuw te doen dus ik ben op zoek gegaan naar iets anders. Een hardloopcoach leek mij wel wat.
www.klif18.nl