Van de trainer

We krijgen vaak vragen van sporters over trainingsleer. Ik leg dat graag uit, maar soms is de tijd wat kort. Langs de baan, na een wedstrijd of tijdens andere gesprekken bijvoorbeeld. Daarom schrijf ik regelmatig een artikel. Leesvoer voor de serieuze atleet en collega trainer. Wil je meer weten en vind je het hier niet? Stuur een mail of app mij. Wie weet wordt jouw vraag in het volgende artikel beantwoord!  

  

Lees verder

Door de atleet

Hier vind je ervaringen en blogs van ,,onze'' sporters. Ben je benieuwd wat voor soort sporters wij begeleiden? Lees hier meer oven hun belevenissen of ervaringen. 

        Lees verder

In de pers

In de loop van de jaren komen we nog wel eens op de lokale omroep, in de krant of andere media. Met een speciale prestatie, een bijzondere actie of wat dan ook.

       Lees verder

Over voeding 

Heb je soms totaal geen energie voor je training? Of zit je in de laatste week voor een marathon en wil je precies genoeg eten maar ook niet te veel? Of zijn er vragen over je voeding of drinken tijdens je race? Dat soort vragen krijgen wij vaak. Hier vind je enkele stukjes die we daar over schreven. 

       Lees verder