Door de Atleet

Hier vind je ervaringen en blogs van ,,onze'' sporters. Ben je benieuwd wat voor soort sporters wij begeleiden? Lees hier meer oven hun belevenissen of ervaringen.Van topwielrenster naar gepassioneerd hardloopster

Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Alie Postma-Gercama, 33 jaar, wonend in het mooie Friesland, getrouwd en moeder van 2 jongens van bijna 3 en 4 jaar oud. Zo lang ik mij kan herinneren heb ik altijd al een grote liefde voor sporten gehad. 

Tussen mijn 19 en 24ste heb ik op hoog niveau aan wielrennen gedaan met wedstrijden en trainingskampen door heel Europa! Ik kreeg een contract bij de voorloper van het huidige Team SD Worx wielerploeg. Ik heb een prachtige tijd als wielrenster gehad, helaas heb ik er niet alles uit kunnen halen en moest ik voortijdig met wielrennen stoppen door vernauwingen aan mijn liesslagaders. 

Gelukkig vond ik snel een nieuwe uitdaging in het hardlopen! 

Read more...
Tjeerd Popkema, maandag 18 december 2023

New York marathon

Terwijl ik dit schrijf zit ik nog op mijn roze wolk van mijn PR in New York. 

In april van dit jaar had ik mijn eerste marathon in Rotterdam gelopen. Ik had hier zonder hulp voor getraind. Ik kreeg steeds meer het idee dat er meer uit mijn trainingen te halen moest zijn. Het ging me prima af en de duur kon ik aan, alleen merkte ik toch weinig verbetering.

Read more...
Tjeerd Popkema, zaterdag 11 november 2023

Albert 70+ loopt marathon PR aan diggelen

“Als je wilt, kan ik je hazen”

Meedoen aan de Marathon Amsterdam met Tjeerd als haas! Daar heb ik niet lang over hoeven na te denken toen Tjeerd mij dit bericht stuurde. Het was wel de eerste keer om zoiets mee te maken. En geen seconde spijt van gehad. Van begin tot eind begeleid worden is echt super.

Read more...
Tjeerd Popkema, woensdag 18 oktober 2023

De marathon van Berlijn van Taco

Ongeveer een jaar geleden besloot ik de Berlijn marathon te willen lopen. In 2022 had ik in
Rotterdam mijn marathondebuut gemaakt en dat smaakte naar meer! Had ik van het hele
marathontraject genoten? Soms wel, soms niet. Maar ik ontdekte zeker hoe bijzonder de marathon
is. Het evenement, de afstand, hoe iedereen meeleeft. En er was unfinished business.

Read more...
Tjeerd Popkema, woensdag 27 september 2023

Berlin Legend!

Ik ben Marlies Klein Nulent, 47 jaar, woon in Zwolle met mijn 2 kinderen (17 en 19 jaar) en man. Vroeger heb ik behoorlijk intensief gehandbald maar door een bekkenprobleem tijdens m’n laatste bevalling, moest ik dit opgeven en ben ik begonnen met hardlopen.

Read more...
Tjeerd Popkema, vrijdag 7 april 2023