Door de Atleet

Hier vind je ervaringen en blogs van ,,onze'' sporters. Ben je benieuwd wat voor soort sporters wij begeleiden? Lees hier meer oven hun belevenissen of ervaringen.
De eiger trail van Twan

“Ik kreeg in november een appje van een vriend: zullen we een trailrun doen in Zwitserland in juli 2022? Dat leek mij een leuk idee. We concludeerden al gauw dat zo’n eind rijden alleen leuk is als het ook echt pijn gaat doen. Dus vonden we 20 en 35 km te weinig. Het werd de Eigertrail van 53 km lang en 3000 hoogtemeters.

Nu mocht ik al wel graag hardlopen, maar als restaurant eigenaar is de verleiding van lekker eten en alcohol nooit ver weg. Dus echt ver of hard rennen had ik nog nooit gedaan. Tjeerd werd me aangeraden. Tjeerd en Andrea reageerden (terecht) met: weet je wel waar je aan begint? Nee dat wist ik niet, maar ik wilde het wel doen. Toen begon de samenwerking.

Dus kwamen er schema’s, persoonlijke trainingen, nog meer schema’s, aangepaste schema’s en nog meer aangepaste schema’s. Want dat is het allermooiste aan hun aanpak. Het is persoonlijk en op maat gemaakt. Ik kreeg blessures, werd een keer ziek, etc. etc. Hierin word meegedacht en dan word het aangepast. Samen met Andrea heb ik looptraining gedaan om de techniek te verbeteren en van Tjeerd kreeg ik de schema’s. Zo stond ik in juli 10 kilo lichter en fitter dan ooit aan de start. Waarvoor ik ze zeer dankbaar ben.

En mocht je dan nog twijfelen om ze in te schakelen: toen ik gefinisht was ging binnen 10 minuten mijn telefoon af. Andrea en Tjeerd om me te feliciteren. Dat noem ik nou eens aandacht en commitment voor je klanten!!!


Twan Hakvoort

Berlin Legend!

Ik ben Marlies Klein Nulent, 47 jaar, woon in Zwolle met mijn 2 kinderen (17 en 19 jaar) en man. Vroeger heb ik behoorlijk intensief gehandbald maar door een bekkenprobleem tijdens m’n laatste bevalling, moest ik dit opgeven en ben ik begonnen met hardlopen.

Read more...
Tjeerd Popkema, vrijdag 7 april 2023