Testen

In veel gevallen is het nuttig om bepaalde testen uit te voeren om echt maatwerk te kunnen leveren in de schema's. Daarom zijn we nu ook begonnen om onze sporters te testen. Een inspanningstest voor de zone bepaling inclusief vo2 max, anaerobe drempel en maximale hartslag of/en een 5 d loopanalyse. Daarnaast kun je ook op locatie een lactaat meting inplannen. Lees hier onder verder over het hoe en wat.


VO2max-test

Aan de hand van deze V02-max test kunnen we je een stuk beter helpen met het trainen op hart­slag. We testen namelijk niet alleen je maximale zuurstof opname vermogen, maar ook je omslagpunt aeroob naar anaeroob en je maximale hartslag. Na afloop van de inspanningstest ontvang je een persoonlijk advies rapport met daarbij je hartslag zones waarmee je aan de slag gaat.

Kosten €162,505D-Loopanalyse

Met behulp van het meest geavanceerde camera- en softwareysteem van Motion Metrics kunnen wij in twee minuten de meest objectieve en nauwkeurige data verzamelen om jouw looptechniek te analyseren.

Aan de hand van deze meting kunnen we je gerichte adviezen geven over het verbeteren van jouw looptechniek zonder je natuurlijke houding te veranderen. Middels wat simpele kracht of coördinatie oefeningen kun je vaak al mooie stappen maken.

Kosten €136,25
Combinatiepakket

Je kan 5D-loopanalyse en V02-max test combineren voor een aantrekkelijke combinatieprijs. Na de loopanalyse en inspanningstest ontvang je twee rapporten. Één van je looptechniek en één van je inspanningstest met een uitslag van je hartslagzones en daarbij een uitgebreid advies over jouw sterke punten en verbeterpunten


Kosten €272,50Lactaatmeting

Wil je graag ook eens wat verder kijken dan hartslag, snelheid of power? En heb je geen zin in een test waarvoor je ook nog eens op reis moet? Laat dan eens een lactaat meting op locatie doen, check of je hartslagzones nog wel up to date zijn. Lactaat zegt net even wat meer dan hartslag.

Zo geeft een lactaatmeting beter aan hoeveel koolhydraten je verbruikt op een bepaalde intensiteit. Of kun je zien hoe ver je nog door kunt boven je omslagpunt. Dit zegt iets over je afstandsgeschiktheid. En voor de topatleten, je kunt eigenlijk niet zonder. 

Hoe meer je wilt maximaliseren hoe meer je hier aan hebt. Je krijgt een overzicht van je uitslag, intensiteit zone's en een gericht trainingsadvies opgestuurd na je test.

Kosten €70,00 pp plus reiskosten (bij meer dan 6 personen € 50,00 pp zonder reiskosten)